Daniel1336 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar benim hesabım habersiz kapatıldığı düşük bant kullanımı sebebiyle otomatik kapanmış, hiç haber yada uyarı verilmedi... Kullandığım süre boyunca hizmet çok iyiydi hakkını yiyemem firmanın, ücretli host alacağım ilerde kendilerinden tavsiyede ederim.

Ama sponsor alacaklar heran kapanabilir siteleriniz, ingilizce sağlık üzerine ayda 20-30 TL getirisi olan sitem gitti... Firmanın suçu yok hizmet sonlanabilir diye uyarıyorlar bunları şikayet için değil sponsor host kullanacaklara uyarı için yazıyorum kendi yedeğinizi almayı ihmal etmeyin benim gibi.
Merhaba,
Size bu durumu destek talebi üzerindende belirttik, ilgili hosting paketini sitemiz üzerinden sipariş etmişsiniz R10 üzerindeki konu linki üzerinden ne yazık ki sipariş etmemişsiniz önceden sitemizde yer alan hizzmetimiz 1 yıllıktı ancak firma prasödürümüz gereği 1 aylık yaptık eski kalan 1 yıllık hosting hizmetleri sistemimiz ve otomasyonlarımız tarafından yeni hizmetlere ev sahipliği yapabilmek için temizleniyor bu durumda otomasyonlarımız sistemimizde yer alan site bant genişlğine bakmaktadır.
Ücretsiz hosting üzerinde önemli proje barındıran müşterilerimiz yedek alınmasını gerektiğini bilmesi gerekir. Ücretsiz olan bir hizmet %100 aktiflliği kimse garanti edemez.
Hizmet sözleşmemiz gereği ve R10 konusunda belirtiğimiz gibi ücretsiz servislerde yedek tutmuyoruz ve yedek sorumumluluğu müşteriye aitir. Poyraz hosting, sorgusuz hizmeti kapatabilir.