Her zamanki gibi yanılmışınız.
A Partili değilsen şusundur, busundur, hainsindir kafasından kurtulun. Tahmin ettiğiniz gibi o partiye de oy vermedim.

Ayrıca biraz yürüyün ya problem olmaz belki biraz oksijen almanın faydası olur. Gerçi ağaca düşman olan güruh bunu ne bilsin?
İstediğim partiye oy veririm, istediğim şeyi eleştiririm, istediğim hizmeti beğenirim, istediğim hizmeti beğenmem, istediğim kişiyi sevmem, yine eleştiririm.
Bizim sıkıntımız vergi ile yapılması değil ki? Neden sadece yandaşın yapması? Neden bu kadar paraya mal olması? Neden her şeyin gizli kapaklı olması? Bu ülkede 3-5 adamdan farklı inşaatçı yok sanırım? Neden tüm ihaleler yandaşta?
Bundan sonra size cevap vermeyi düşünmüyorum konu çok farklı yerlere varacak çünkü. Cevabınızı okuyup konuyu kapatacağım, teşekkürler.
İsabet buyurursunuz hocam

Çünkü "A Partili değilsen şusundur, busundur, hainsindir kafasından kurtulun" derken geçmişi nasıl da unutmuşsunuz, ötekeleştirilmekle yetinmeyip okullardan atmak, infaz etmek vb.. Sizin için şu bu partiye oy veriyor tahmini bile yürütmüyorum, genel durum bu şekilde.
Siz buradan oksijen alıyordunuz değil mi?

Bunu da -göre- çevreci şeyler yapmıştı

Samimi olalım, herkes kendi çevresini besler. Bugün A parti iktidar, çevresini doyuruyor. Yarın B parti gelecek oda aynısı olacak. Yüzyıldır böyle.
Kolaylıklar dilerim hocam, iyi akşamlar.