Hocam, malum partiye oy vermeyen bir vatandaş da vergisini veriyor istediği hizmetten yararlanabilir.(Mesajımdada dediğim gibi vergileriyle yapılan marmaraya karşı çıkıp, karşı çıkmayandan daha çok işine yarıyor hizmet)
Fakat ille de malum partiye oy verdim, kullanmayacağım derseniz; diğer malum parti başkanı gibi yürümeye devam, kolay gelsin
Her zamanki gibi yanılmışınız.
A Partili değilsen şusundur, busundur, hainsindir kafasından kurtulun. Tahmin ettiğiniz gibi o partiye de oy vermedim.

Ayrıca biraz yürüyün ya problem olmaz belki biraz oksijen almanın faydası olur. Gerçi ağaca düşman olan güruh bunu ne bilsin?
İstediğim partiye oy veririm, istediğim şeyi eleştiririm, istediğim hizmeti beğenirim, istediğim hizmeti beğenmem, istediğim kişiyi sevmem, yine eleştiririm.
Bizim sıkıntımız vergi ile yapılması değil ki? Neden sadece yandaşın yapması? Neden bu kadar paraya mal olması? Neden her şeyin gizli kapaklı olması? Bu ülkede 3-5 adamdan farklı inşaatçı yok sanırım? Neden tüm ihaleler yandaşta?
Bundan sonra size cevap vermeyi düşünmüyorum konu çok farklı yerlere varacak çünkü. Cevabınızı okuyup konuyu kapatacağım, teşekkürler.
Bir çok yerde şöyle bir söylenti var:
"Uluslararası havacılık kuralları gereği bir havaalanı deprem nedeniyle yıkılıp aynı yere tekrar havaalanı inşaa edilse bile, aynı isim tekrar kullanılamaz."
Tabi bunu iyice araştırmak lazım. Eğer gerçekten böyle bir şey sözkonusu ise "neden ismi Atatürk olmadı" tartışmaları aşırı lüzumsuz bir duruma düşüyor.
"3. Havaalanı neden yapıldı, ne gerek vardı, Atatürk havalimanını genişletseydik vs." gibi tartışmalar zaten akıllı adamın işi hiç değil. Bunu tartışmaya bile gerek yok.
Tez zamanda otogarın da taşınması dileği ile.
Mustafa Kemal Havalimanı yapılsaydı mesela? Gazi Havalimanı? Yapmak isteyene yöntem çok.
Son 16 yılda kaç adet Atatürk Stadyumu ismi kaldırıldı, yerine yapılan stadyumlara hangi isimler verildi araştırırsanız sonuca daha çabuk ulaşırsınız.