BTK ya başvurabilirsin, bide şikayetvar a şikayet aç istersen
Telekom da olsaydın sorununu çözmeye çalışırdım da yapcak birşey yok.
Forumda Türknet'i savunan arkadaşlar herkese referans gönderen bir sürü arkadaş vardı, onlarla iletişime geç istersen.
Babam bi ara telekomda çalışıyordu onla birlikte bakıcam artık kablolara. Türknet iyidir güzeldir ama karşında muhattap yok
öncelikel türkneti savunmuyorum bende yeni geçtim akk vs gibi şeylerle ilgili kanun çıkana kadar türknette durucam duruma göre değişirim diyerek lakin hepimizin bildiği birşey türknet in kendi alt yapısı yok sonuçta türktelekomun altyapısnı kullanıyorlar yani aldığınız sorunu ttnet kullanırken de ala bilirdiniz arızaya türknet değil türktelekom yetkilileri ilgileniyor yani sonuçta hepimiz işin detayını bilmesek de azçok kaba taslak sistemi biliyoruz direk türkneti suçlamak açıkçası yanlış olur sonuçta bizim bıraktığımız arıza kayıtlarını aktarıyorlar türktelekoma iş onlarda gidip arıza ile ilgilenmeleri gerekiyor yanlışım var ise düzeltin
Öncelik verilmesine rağmen gelinmedi. İster turknet ister türk telekom ben paramı veriyorum eğer veriyorsam hizmeti alıcam 1 ay tam olarak kullanamadım ve benden bunun faturasını isteyecekler. Turk telekom gelmiyorsa onlar getirtecek. 5 gün gelmez 10 gün gelmez 15 gine yaklaştı