Enpara.com'dan 2 gün evvel kredi kullandım. Başvuruyu Web üzerinden gerçekleştirdim. Anında onaylandı, Güven limiti ve onaylı kredisi olanlara direk tahsis edilmekte. Bekledim, Bekledim para hesaba yatmadı. Sonra Mobil Uygulamadan girdim, Krediler bölümüne girmiş, onay vermeniz gerekiyor şeklinde uyarı geldi, tıkladım bana bir kaç sözleşme okuttu ve alt kısımda bulunan Okudum anladım, gibi tikleri işaretlettirdi. Onayladıktan sonra para hesaba yattı. Ne SMS Geldi, nede Çağrı Merkezinden herhangi bir kişi aradı.

Bu güzel birşey bir yere kadar, günümüzde kredi kullanmak hiç bu kadar kolay değil. Fakat güvenlik konusunda gerçekten büyük bir eksiklik var mı derseniz bence yok. Tamamen Annenizin Karşı tarafda ki kişi ile olan muhabbeti ile alakalı. Siz tüm bilgileri vermişsiniz, dolandırılmama gibi bir şansınız yok. Birde tüm bilgileri, Anne kızlık soyad, Kimlik fotokopisi gibi belgeleri birine verdiğinizi düşünün, şimdi Çağrı Merkezinden bankayı arıyarak bu bilgiler doğrultusundada herşeyi yapabilir. Demiri işlemesini bildikten sonra, üretemiyeceğiniz birşey yok anlıyacağınız kadarı ile.

Tek sorun banka tarafından SMS sisteminde gerçekten bir güvenlik açığı var, bu konuda hem fikiriz.

Büyük geçmiş olsun.