Güzel makale olmuş ellerinize sağlık.
Vergi levhasız sanal pos hizmeti satın alabilirsiniz peki nereden mi ?
  • + payamar
Tedarikçiler
google'da "smm panel" - "smm reseller" gibi anahtar kelimelerde arama yaparak yabancı panellere ulaşabilir veya https://bit.ly/2AGr8hb bu forumdan yabancı smm panel sahiplerine ulaşabilirsiniz.

Herkes çok ucuza satıyor bu sitelerden nasıl para kazanılsın ki ?
Api sağlayıcılarınız çok önemli ben 0.15$'dan alıyorken siz 0.22$'a alırsanız kar oranınız bana göre çok daha düşük olacaktır. Yurt dışından 80 kuruşu alıp %60 kar marjı ekleyerek 1.3TL'ye çok iyi servis sunabilirsiniz.
Bu durumda 10bin tl ödeme alırsanız kazancınız;
1000TL ödeme firması kesintisi, ortalama 5600TL api masrafı olacaktır. geriye kalan ortalama 3bin tl ise sizin kazancınız. 0.001$'a izlenme, hikaye kaydetme, hikaye izlenme gibi servisler mevcut türkiyede satış fiyatları 25-40 kuruş arası Piyasaya iyi analiz edip güzel servis bulursanız her türlü kazanırsınız. Şuan piyasada iyi olarak gördüğüm servisler 1.5TL civarında satılıyor yurt dışından alışı ise 80 kuruş civarı

Smm sitesi aldık neler yapmalıyız ?
Piyasa baştan sona reklam. Reklam yapan panel iyi/kötü kazanç sağlıyor. Bayi olarak değil sadece müşteri bazlı yaptığım reklam çalışmasında bile 2 ayda 6bin ödeme aldım Bayi bazlı reklam yaparsanız çok daha fazla kazanç SAĞLAYABİLİRSİNİZ.

Herkes smm panel işine giriyor çok fazla site oluştu para kazanır mıyız ?
Dediklerinize kesinlikle katılıyorum smm panel işletirken 7-8 farklı api ile çalışıyordum ve bu apiler sürekli olarak değişiyordu. Kazançlarınız stabil gitmiyor sağladığınız sevrisler kötüleştiğinde veya birisi daha uygun sağladığında müşteriyi kaybediyorsunuz. Bu durumda diğer paneller kazanç sağlamaya başlıyor smm panellerin en büyük sorunu olabilir bu

Başlık altında soru gelirse elimden geldiğince cevap vermek isterim ama lütfen api sağlayıcılarımı sormayın. Kendiniz araştırıp bulun ve nasıl bulabileceğinizi öğrenin.
Tavsiye : Smm panel açmadan önce api sağlayıcılarınızı belirleyin ve %'li olarak net kar oranı koyun. Smm script satan birisi olarak müşterilerimden gözlemlediğim kadarıyla sağlayıcı bulamayanlar 1 ay içerisinde kapatıyor. Önce servis sağlayıcısını bulup türkiye pazarında diğer paneller ile mücadele edebilecekmisiniz ona karar verin.
Sıralama :
1- Servis sağlayıcısı
2- Reklam ayarlaması
3- Script alıp panel açma