Hocam ben sizin bu sitenizi daha öncede incelemiştim, bu bir wp site
hazır yazılım olmasaydı sitenizdeki tüm hataları giderebilirdim. kaynak kod üzerinde biraz düzenlemeler yapmıştım ama şu lanet hazır yazılımlar kafayı yemekte meraklı hepsinde genel geçer bir css yok sanırım hepsini tek tek editlemek gerek
neyse
hocam sizin bu site sadece responsive değil masaüstü tasarımıda bozuk birde tarayıcıdan tarayıcıya hataları değişiyor
anlıyacagınız bu siteyi düzenlemek size pahalıya mal olur
sizin konunuza yapılan yorumlarda yüksek ihtimal arkadaşlar bakıyor herşey bozuk sizin söyleyeceğiniz hataları tek düzeltip ona tek fiyat vermek istiyorlar
siz bunun hataları giderilsin dediğinizde bilen biri buna baktıgında güzel bir fiyat verir oda sizin bütçenizi aşabilir
öğrenci bir arkadaşımıza yada wp de uzman birine işi verirsiniz tüm hataları fixlemezler ama derdinize biraz derman olurlar sonra tekrar konu açar gözünüze batan hataları tek tek ücretle yaptırmaya devam edersiniz.
uygun bir fiyat almak için örnek veriyorum header,slider,vitrin,footer yada sayfa link vererek hatanın oldugu yeri tek atıp şu yapılacak diyeceksiniz o zaman uygun bir fiyat alabilirsiniz.