https://www.instagram.com/royalflushbutikk/
Merhaba arkadaşlar. Bu hesabı bir şekilde bir yerde reklamlarda gördüm. 5 Adet tişört sipariş ettim. Tabi poşet kapalı olduğu için direkt ödeme yaptım teslim aldım. Ürünü açtığımda benim verdiğim sipariş ile gelenlerin 1 tanesinin bile rengini boşverin bedeni bile aynı değildi.
Arkadaşların çalışma mantığı güzel modelleri paylaşıp serisi bitmiş ve 5 taneden 3 tanesi sökük yırtık defolu ürünleri göndermek. Bir süre yazdıktan sonra direkt engellediler. Sonrasında hala takipteyim. Arkadaşların tamamen üç kağıt üzerine kurulu bi düzenleri olduğunu gördüm.
Her hafta yeni bi telefon numarası ile sipariş alıp. İnsanların canını yakıyorlar. Sonra da hafta başı telefon numarasını değiştirip yeniden ekliyorlar tüm ilanları.
Sistem çok güzel. Sadece DM ile ulaşıyorsunuz ama cevap yok. Tüm ürünlerde yorum vs kapalı. Hiç bir şekilde olanları yazamıyorsunuz. Sürekli reklam yapıp yeni takipçi kazanıp insanların canını yakıyorlar. Ama kimse bir sonuca varamıyor.
Bu arkadaşlar için nasıl birşey yaparız? Ne gelir elimizde? Bir tavsiye, bir öneriniz var mı?
Daha fazla insanın canını yakmasınlar.