Hocam daha önce site satışı yaptınız mı bilmiyorum ama mantığınız biraz yanlış. Onlarca ziyaretçi bir kere sitenin onlarca ziyaretçisi olduğunu gelirini vs bilmez. Bunlara da gerek yok aslında.
Sene 2014 olması gerek, forumda site satacağım, isteyene link veriyorum. Bir arkadaşla da anlaştık. Kaporayı da aldıydım bir haftaya satış olacak. Satışa 2 gün kala benim sitemin aynısını 8-10 kişi kopyalamış. Sitem spama girmiş, açıkladım durumu kaporayı iade ettim. Şimdi ben buna tesadüf mü diyeyim ? Bu iki kere başıma geldi.
Buradan site de aldım. Aldığım arkadaşlara da çok fazla kişiye link atıp atmadığını sordum, o şekil kafama yatarsa aldım.
Bunun hakaretle vs alakası yok. Yanlış anlamayın.
Bu forumda ve daha bir çok mecrada site adresini öğrensem de kopyalasam onu yapsam bunu yapsam şeklinde çok insan var, gördüm yaşadım. O nedenle satıcının taleplerini makul görüyorum.
Bu forumun genel kanısındaki en büyük yanlış; satış yapılacak sitenin ziyaretçilerinin gerizekalı sanılıp, r10 da siteyle ilgilenen insanların ise süper ileri zekalı 10 sn de site kopyalayabilecek profesyonellikte insanlar olduğunun düşünülmesidir.
Arkadaşlar mesajlarımı lütfen alıntılamayınız.
Zira konuyla bir ilgim yok ve bana cevap yazan kişilere nezaketimden dolayı geri dönüş yapmak için cevap yazıyorum.
Bundan sonra bu konuya yazmayacağım, lütfen alıntı yapıp bildirim gelmesine sebep olmayınız.
Saygılarımla.