Bak usta ben malum partiliydim. Aynı zamanda Atatürk'ü de seviyordum hala seviyorum. Ama yani Atatürkçü adı altında bulunan kitle devlete karşı kin beslemiş. Ha ne oldu bende şuan yönetim şeklini beğenmiyorum. Peki C partisi yönetime gelirse neler olacak hiç düşündünüz mü? İki kelimeyi bir araya getiremeyen, daha kendi aralarında bir birbirlerine tuzak kuran bir partinin yönetime gelmesini düşünemiyorum.. Ama bir yandanda istiyorum. Oda gelsin başada halkımız o zaman anlasın. Ben hiç bir partiye oy vermeyi düşünmüyorum.
Benim demek istediğim, Hala ve ya benim gibi zamanında A partili olanlar Atatürk'ü severken neden "Atatürkçüler" devlete kin besliyorlar? Devlet dediğim A Parti.
Ben parti meselesi yapmıyorum. Her insanın hükümeti eleştirme hakkı var. Yani bu hükümeti bu halk seçiyorsa yeri gelir eleştirir. Yeri gelir över yere göğe sığdıramaz. Atatürkçü veya değil. Her insanın hakkı var. Bunu demek istedim. Siyasete girmek istemiyorum. Hangi partinin ne halt olduğunu herkes biliyor zaten. Neyse boşver konuyu iyiden iyiye siyasete sokmayalım.