Merhaba,
Öncelikle konu doğru yere mi açıyorum bilgim yok, taşınabilirse sevinirim.
Başımdan geçen olay şu; Elimizde onbin kendi müşterilerimize ait bir telefon numarası datası var belgeli olarak SMS gönderimi yapamıyoruz, bizde hem görsel gönderelim hemde uzun bir mesaj olur diye forumda şuan banlanmış olan(daha sonra fark ettik) bir firmadan Whatsapp Mesaj kredisi aldık.
Fakat ne hikmetse kredinin %0,1 bile kullanamadık sürekli bir sorun, bugün git yarın gel vs vs. ödeme yapıldıktan sonra şuan 1 ay olmasına 1-2 gün kaldı gönderim yapamadık ve firma şuan telefon numaramız engellenmiş, whatsapp üzerinden de gönderdiğimiz mesajlara cevap verilmiyor.
Mevla önemli değil bu şekilde haksız kazanç durumu olması canımı sıkıyor defalarca teklif ettim eğer gönderimiceksen iadesini yap buna da yanaşmadı firma yetkilisi.
Firmanın 3 tane sitesi var (hosting,whatsapp izleme ile alakalı bir site ve whatsapp toplu mesaj)
Ve tüm bilgileri elimde, vergi dairesi numarası isim soyisim işin güzel tarafı ben ödemeyi PAYTR altyapısı ile yaptım yanı ödememi kanıtlayabiliyorum fakat toplu whatsapp üzerinden değil whatsapp izleme ile alakalı olan siteden yaptım.
Aklımdaki soru ise, ben bu adamdan paramı alamıcağım bu belli yasal yoldan ne yapabilirim bilgisi,tavsiyesi olanlar paylaşırsa çok makbule geçer.
teşekkürler,saygılar