Site adresi: Jenerik Renk Domaini (Org Uzantılı)
Site için istenen fiyat: Teklif Usulü

Kategori, sitenin içeriği nedir: Kadın Sitesi
Ziyaretçi kaynağı: Arama motoru
Domainin yaşı : 16.09.2007
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Bütün içeriğiyle satılıktır
Hosting dahil midir: Dahil değildir
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Herhangi bir problem yoktur.

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim uzun bi süre önce sadece domaine yuklu bı mıktar vererek aldıgım ve ortalama iki yıl once actıgım sıtemı ılgılenemedıgım ıcın satmaya karar verdim. Daha önce bu konuda 2.100 adet makale alarak siteye yuklu mıktarda makale alımı yapmak istemıstım ancak anlastıgım kısıler sureklı bahaneler ureterek yarı yolda ısı bıraktıgı ıcın ve ben de artık ılgılenmekten yazar aramaktan sıkıldıgım ıcın sıteyı elımden cıkarmak ıstıyorum suan sıtede 610 adet çeşitli kelimelerde ücretli yazarlar tarafından yazılmış yazılar bulunmaktadır.

Beni bilenler bilir daha önce sattığım sitelerde de direkt bütün bilgileri vererek siteleri satılığa koyuyorum sadece almak isteyenler yazsın vakit kaybetmeyelim diye.

Sitenin tek sorunu siteyi hitlendiremedim all in seodan yoast a gectım o sıralarda hıt kaybı yasadı yanı bı yerde yanlıs yaptım bulamadım duzeltemedım sogudum kaldı boyle.

Kayda değer pek bir istatistiği yok o yuzden herhangi bir görsel vs eklemeyeceğim. 1 Yıl önce reklamları vs kaldırdım. Siteyle adsense vs alınmamıştır. Herhangi bir sıkıntısı bulunmamaktadır.

Domain tema ve makele olmak üzere sitenin maliyeti 4 k civarını bulmuştur. Bu göz önüne alınarak teklif verilmesi ölücü teklifler verilmemesi uygun olur diye düşünüyorum.

İletişim için pm veya skype: raxesnet