Paylaşımınız ve emekleriniz çok teşekkür ediyorum. Aklıma bir kaç soru takıldı hocam. 1 Ayda toplam 2500 hit elde etmişiz ve 400 küsür tık alınmış tıklanma oranı ciddi anlamda çok fazla hite oranla, bu beni şaşırttı sanırım spyfunun oranları %99 civarında doğru ikincisi ise başlangıçta tık fazla gelir düşüktü daha sonra kendiliğinden mi düzeldi yoksa siz bir müdahale demi bulundunuz hocam. İçerik olarak çeşitli düzenlemeler yaptığınızı söylediniz 2:05:00 dakika da bunu açıklarsanız sevinirim iyi günler dilerim.
Başlangıçta TBM'lerin toparlanma süresi vardır, bunun için beklemekten başka bir çaremiz yok maalesef.
merhaba hocam sunum için teşekkür ederim silinme ihtimaline karşı indirdim hakkınızı helal edin.
Derste anlatılan bilgilerde benim takıldığım nokta değilde siteye katkı amacıyla sormak istiyorum.Derste içerikleri yazılardan oluşturuyoruz reklamları aralada serpmek için beachturkun pinterest derslerine katıldım.sektör olarak resimlerle destekleyebileceğim sektör.pinteresti aktif olarak kullanabilmek için galeri adı altında makalelerin sonuma resimleri eklesem niche dışına çıkmış olurmuyuz ? kazançlarda herhangi bi olumsuz etkisi olurmu ?
Pinterest ile ilgili bilgi seviyem %1, o da kayıt olmak.

Yanlış yönlendirmek istemem.