çalındı diye ifade versen, ifadeyi alan adam demeyecekmi kardeşim ne zaman çalındı. Cevaben desen yeni çalındı. btk kayıtlarında telefonun ne kadr zamandır hangi numara tarafından kullanıldıgı çıkacak. mahkemede hakim yeni çalındı dıyon ama senın telf su kada yıldır su numara tarafından kullanılyormus sen bu kadar zamandır yenimi aklına geldi çalındıgı diyecek.
Eski çalındı faturası olmağı için yeni başvurdum desen dile kolay 2 sene. Gene hakim diyecek 2 yıl olmuş 2 yılda faturamı bulunur.

Çalındı demen pek bir işe yaramaz. Alan adam uzun zamandır kullanıyorsa koştugunla kalırsın.
Birini araya soksan anladığım kadarıyla o da zor.

İphone oldugu için apple başvur fatura ile. de ben telf kaybettim aha bu imei bu da fatura. benım telfonu lost moda alın yada konum için cloud apple bul birseyler yapablirmyiz.
aklıma gelen bu

yada emmioğluna haber yolla. ben telefonu çalındı dıye ihbar etcem. kafan agrır bnım paramı öde.

dayak at falan bunlar boş işler. Adam dövsen gitse şikayet etse al başına dert. adam dövmenin cezası 3600 tl. hele birde tehdit, hürriyeti engelleme, zorla alıkoyma olursa iş çığrığından çıkar.