arkadaşlar şunu belirtmek istiyorum yıllardır bu işin işindeyim bana 500 750 gibi fiyatlarla gelmeyin el insaftır yani enayimi arıyorsunuz tabiri caizse yoksa ticaretmi yapmak istiyorsunuz
Merhaba,
Özel mesajdan yazacaktım bunun cevabını ama buraya yazayım;
1 gbit unmetered trafik istiyorsunuz ama neyin ne olduğunu yıllardır daha bence öğrenememişsiniz. Hiçbir datacenter dan 100-200 euro ya sunucu dahil 1gbit garanti up/down makine alamazsınız. OVH örneğini vermişsiniz gidip alın bakalım 1gbit hat alabiliyormusunuz garanti olarak ben max 500 mbit gördüm ve stabilde değildir. worldstream demişsiniz ordan da bir sunucu konfigure edin 1gbit up/down garanti olan ssd diskli 128gb ramli makine 500 Euro tutarını görürsünüz. Ayrıyetten 1gbit değil 5gbit alırım demişsiniz worldstream de garanti 5gbit olan sunucunun fiyatı aylık 1500 euro 'dur.
Kimse müşteriyi enayi yerine koymaz alınacak hizmetin bir bedeli vardır bunu müşteriye teklif olarak sunar. Bunu kabul edip etmemek sizin değerlendirmenizdedir.
Ayrıyetten hizmet aldığınız veya alacağınız firma sizin babanızın değil o yüzden "kardeşim" gibi bir yaklaşımda bulunmanız saygı çerçevesini aşıyor.
Buyrun teklifimize 1gbit değil hatta 5gbit 256 gb ramli sunucu alırım dediğiniz makine konfigurasyonu :
https://i.hizliresim.com/X6VXAj.png
Saygılarımızla.