Pardon da okunacak ne var? Zor olduğunu herkes biliyor. Kalkıp her girişim yapmak isteyene zor demek ne kadar doğru? Neredeyse 8 yıldır R10 da aktifim. 130 üstü traderim var. R10 dan onlarca arkadaş edindim görüştüm. Ben böyle soruya böyle yorum görmedim. Ben zor mu kolay mı diye sormadım.
Olur hocam arkadaşın numarası varsa mesaj atarsanız yarın iletişime geçeyim.
işte arkadaş zor demiş ekip demiş siz ona mesela hangi konuda zorlanırım diye sorabilirsiniz.
belki tasarımınız süper olacak ama server olayında patlayacaksınız çözümü şu diyecek veya sistemi şu dil ile desteklerseniz faydası olur gibi gibi cevaplar alabilirsiniz.yada alamayabilirsiniz
anlatmak istediğim konu o önce dinleyin insanları trade veya ben eskiyim olaylarına takılmayın mühendisim gibi polemiklere hiç girmeyin el elden üstün olabiliyor.
mühendis deyince aklıma ufak bir anı geldi mühendis başlamıştı bizim yanımıza epey havalı falan adam mühendis sonuçta

bir kaç gün sonra havasından geçilmiyor falan neyse ben notunu zaten vermiştim velhasılkelam arkadaşlarla otururken bu geldi yanımıza elime manuel kumpası aldım birde karton bardak yahu ben bu bardağın iç açısını dış açısını derinliğini tam ölçemedim dedim yalandan.
sen mühendissin bi yardımcı ol dedim sonuç evirdi çevirdi ölçemedi dijital kullanıyorum ben falan filan çevirdi kendince ama nafıle.
orada bozmadım onu sen nasil mühendissin diye sonra tek yakalayınca çektim kenara güzelce bir kaç kelime söz söyledim oğlum yapma etme gibisinden oda bende kalsın anladı hatasını kumpas kullanmasınıda ögrettim oldu bitti
benden nacizane tavsiye girişimlerde olumsuzluklara karşı daima pozitif olun yıkıcı değil daima yapıcı olun hedefinize odaklanın ve başarı için çok iyi dinleyici olun.
dediğim gibi umarım başarılı olursunuz