Selamun Aleykum Dostlar,
Bugun o kadar yoruldum ki stresimi buraya yazarak atayim istedim

Eminim ki buna benzer daha once cok yazip cizen olmustur ama ben yinede sizlerle paylasmadan yapamadim. Bastan soyleyeyim eger kafanizi sisirecek olursam kusuruma bakmayin hakkinizi helal edin.
Gel gelelim isin ozune. Ben suan Turkiye'nin en buyuk ve en gozde ozel hastanelerinden birinde kurumsal iletisim uzmani olarak 2K maas ile calismaktayim. Evliyim ve 1 kiz cocugu babasiyim. Haliyle evli olup ustune ustluk birde cocugunuz varsa 2K cok komik bir rakam geliyor. Esimle basbasa yemege cikmayi birakin cocugumun mamasidir bezidir vs yetistiremiyorum. Belki aldigim maas suan asgari ucretle calismakta olan kardeslerimin maaslarina gore iyi bir maas ama yetmiyor yetmiyor yetmiyor. Bende cozumu ek is arayisinda buldum. Uzun suren arastirmalarim sonucunda daha oncede kendisinden surekli olarak KAZ almis oldugum Ziraat Muhendisi bir abimizle calisma karari aldim. Ne mi yaptim?
Oncelikle 1 adet 0 km Ugur Derin Dondurucu aldim 600 lt yatay tipte olanlardan 2750 TL
Daha sonra ic hacmi hesap ederek ilk etap icin 120 adet kaz siparisi verdim ve 10 numara 5 yildiz hesaplama yapmisim tam sigdi ne 1 kaz daha sigardi ne 1 kaz eksik yer kaldi
Kazlarin her birini x rakama alip 2x rakama ekmek peynir gibi satmaya basladim hatta ve hatta su siralar almis oldugum derin dondurucudan ikinci bir tane daha alma niyetindeyim yetmiyor
Suan aylik ortalama kazancim maasim haric 5K civarinda
Satislarimi eticaret sitesi uzerinden falan degil sosyal medya ve es dost araciligi ile gerceklestirmekteyim
Eger sizlerde ciddi anlamda ek kazanca ihtiyac duyuyorsaniz ilk etap icin benim gibi kenarda birikmis olan 10K ile hic vakit kaybetmeden Bismillah deyip baslayin.