Wordpressinizde
wp-config.php dosyasını açın.
define('WP_DEBUG', false); satırını bulun.
Aşağıdaki
false yazan yeri
true yapın.
// Enable WP_DEBUG mode
define( 'WP_DEBUG', true );
// Enable Debug logging to the /wp-content/debug.log file
define( 'WP_DEBUG_LOG', true );
// Disable display of errors and warnings
[B]define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', [COLOR=#B8312F]false[/COLOR] );[/B]
@ini_set( 'display_errors', 0 );
// Use dev versions of core JS and CSS files (only needed if you are modifying these core files)
define( 'SCRIPT_DEBUG', true );
Kaydet dedikten sonra, sitenizin anasayfasını yada hata aldığınız linki açın. Eğer bir hata çıkarsa bu hatadan kaynaklı sorun yaşıyor olabilirsiniz.
Ayrıca şunuda belirtmek isterim. Sık sık tema değişikliği yaptıysanız, değiştirdiğiniz veya yüklediğiniz tema sistemde hasar ve değişiklik yaratmış olabilir. Bunu anlamak için cpanelinizi açık tutun. Sonra sitenizi yeniler yenilemez cpanelinizide yenileyin. Cpu oranında artış görüyorsanız kullandığınız tema veya eski temalarınızdan biri sitenizi yavaşlatıyor olabilir. Önlem olarak wp-admin, wp-includes ve wp-content dosyalarınızı güncelleyin.
Sorunu sunucu değişikliği yaparak giderdim farklı bir yerden host temin ettim mecbur kalarak,host servis sağlayıcım sorunu çözemedi ne yazık ki.. Tema değiştirdim ama farklı sunucuda şuan çalışıyor sorunsuz.
Sorun devam ediyorsa yardımcı olmak isterim.
Çözümü biliyor iseniz buraya yazarsanız bu sorunla karşılaşanlara yardımcı olmuş olursunuz.. Ücretli yapıyor iseniz onu belirtin illa ki birileri gelecek bu konuda buraya