Merhabalar arkadaşlar.
Bugün saat 10:30'da üyeliğimi gerçekleştirdim. Ödemeyi ve gerekli evrakları gönderdim.
Aradan 6 saat geçmiş olmasına rağmen hiç kimse dönüş yapmayınca ''websitelerinde aynı gün aktivasyon deyince'' ben aradım. İkametgah'ta sorun olduğunu söylediler. Bunu için kimse arama bildirme zahmetinde bulunmuyor belli ki bıkmışlar artık para kazanmaktan.
İkametgah'ta ki yanlışlığa gelince edevlet'e sıcağı sıcağına girdim. Ekran görüntüsü aldım gönderdim. Ancak edevletin verdiği evrakta tarih eski cıkıyormus. Güncelini istediler bu defa PC'den girdim mail olarak kendime gönderdim tarih yine eski. Bu defa video çektim edevletten evrak alma, maile gönderilmesi, tarih ve saatine kadar kaydedip netgsm'e mail attım.
Videoyu gördüklerini soylediler ancak ''arzu edersiniz ki, şöyle düşünün ki'' ukalalıklarıyla prosedürden bahsetmeleri yetmedi bir de düzelttirmelisiniz diye akıl veriyorlar.
Evrak hatalıysa bunun devlet kurumundan olduğunu gösterdim.
Bimer'e mail atıp yanıt beklemek ki sorunun kaynağı ne bildiğim yok, ne zaman güncellenecek meçhul.
Alternatif bir çözüm sunan yok. (En fazla evet sorun böyleymiş siz anlık yapmıssınız biz bunu kabul edelim ama 1 ay içinde lütfen güncelletin ve gönderin'' denilebilir. 1 Ay içinde gelmezse üyelik iptal edilebilir.
Ortada bir sorun var 6 saattir böyle bir problem cıktı diye arayan yok.
Ben arıyorum, ilgili birime ulasamadım aratıcam diyorlar, arayan yok.
Yine ben arıyorum bu defa birim inceledi güncel gerekmekte diyorlar ama arama zahmetinde bulunmuyorlar.
Bunlar belli ki en ufak sorunda kimseye bir şey sormadan hizmeti iptal edip, evrak eksik, şöyle oldu böyle oldu diye yakında milleti mağdur etmeye başlarlar.
Konu yanlış yerdeyse taşınmasını rica ediyorum....
İyi forumlar
Alternatif çözüm sunamazlar çünkü BTK denetimine tabiiler. Evrak olmadan hesap açarlarsa
1. Lisansları iptal edilir.
2. Teminatları yanar.