Aynı şekilde banada çok fazla bu tarz istek geliyor. Yazılım hizmeti veriyorum skype ve bu forumdan çok fazla pm ve yazışma yapıyorum gerçi artık skype kullanmıyorum sırf bu olaylar yüzünden, genelde bana gelen işler çok karmaşık ve uzun zaman isteyen projeler veya çözülmesi gereken sorunlar oluyor zaten bir çare aradığı için adam zorla yana yakıla çözüm arıyor ben buna rağmen fiyatları ucuz tutmaya çalışarak insanlara hizmet vermeye çalışıyorum ki verdiğim hizmetinde kaliteli olduğunu müşterilerimin kendisi söyler. Adama fiyat veriyorum(proje gerçek anlamda bilgi ve zaman istiyor) kardeş 300 çok ben öğrenciyim 50 lira param var cebimde yapar mısın yok diyoruz ertesi gün yine geliyor kardeş tamam 100 yaparmısın proje acil vs vs bu tarz bir sürü günde istek geliyor artık gerçek anlamda bıktık sıkıldık pazarlık yaparsında kardeşim bu yaptığın bir yerden sonra terbiyesizlik oluyor bunu insanımız anlamıyor maalesef. Allah ıslah etsin ne diyelim

Ben forumdan gelen bu tarz kullanıcıların profillerine not düşüyorum bu adam ile iş yapılmaz diye tavsiyem sizde not düşün