digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte Türk sürücülerine öğretilen en büyük yanlış.
Ne demek arkada akan trafik var diye yayaya yol vermeyeceksin.
Arkandaki trafik adam gibi akacak. Yaya geçidine gelirken, kavşağa gelirken yavaşlayacak, hız kurallarına ve takip mesafesine uyacak...
Kamyoncular kavşağa yavaşlayarak girecekler yeşili son anda yakalamak için hızlanarak değil.
Yaya yola adımını attı ne olacak? Arkanda trafik var diye adamın üzerinden mi geçeceksin?
Videodaki kamyoncunun ehliyetini 6 ay alıp psikolojik rehabilitasyona göndermek lazım.
Avrupa'da insanlar bunu öğrendilerse Türkiye'de de öğrenirler. Yeter ki irade sahibi bir otorite insanlaırn canını yaksın.
İşlek yerlerdeki yaya geçitlerinin önüne bir mobese koyacaklar.
Polis yayaya yol vermeyen her araca 500 lira gönderecek. Bak bakalım 2 ay sonra orada durum ne olacak?
Bizde yasalar kurallar uygulanmadığı için vatandaş kendi kurallarını yasalarını oluşturuyor.
Ben başka Türkiye'demi yaşıyorum insanlar okuma veya yazma bilmiyor mu veya işlerine gelenmi söylüyor. kardeşim bak kardeşim diyorum , yaya yaya geçiti harici başka yerden kafasına göre çekemez. Yaya geçiti nedir niçin yapıldı ? sen hangi ülkedesin yaya geçitinden yayayın geçtiğini , üst geçit olan yerde bile alttan geçen memleket insanı senin ülkende. Önce eğitim sonra, şuan bu işi yapacak kabiliyet ve sürücü kursları yok. burada bana yazı yazanlar önce nasıl ehliyet aldıklarını yazsın. benim bu konu hakkında son yazımdır alıntı alarak bana cevap vermeyin fikrinizi kendinize saklayın