SMM panelim için paywant başvurusu yapıyorum fakat kabul edilmiyor. PayTR başvurusu da yaptım kabul etmediler. Shopier onaylandı fakat shopier da sanal pos vermiyor otomatik bakiye ekleyemiyorum. Paywant neye göre karar veriyor? Vergi levham mevcut.
smmturk de Paytr kullanıyor diye bende başvurdum. Hem ertesi gün yatıyor hesaba para. Fakat başvurum kısa sürede onaylanmadı. Sebebini sordum aşağıda ki maili aldım.
Alıntı
PAYTR bir ödeme kuruluşu olup, kurumsal risk politikası, yürürlükteki mevzuat, anlaşmalı kurumların kural ve yükümlülükleri çerçevesinde yapılan değerlendirmeler sonrası, bir firma ile belirli bir iş modeli için veya tümüyle çalışmamayı tercih edebilir. Sunulan hizmetler ticari nitelikte olup, ticari birlikteliğin tercih edilmemesi doğal bir uygulamadır. Konu firmanız veya şahsınız özelinde olmayıp, tarafımıza ulaşan başvurulardan reddedilen başvurular olabilmektedir. Bilginize.
Saygılarımızla.
Bu arada shopier sanal pos vermiyor demişsiniz hocam. Ben şimdi bir web sitemde (woocommerce) api ile sipariş alabiliyorum. Acaba yeni müşterilere mi sanal pos vermiyor? Yoksa başka bir sorunmu var?