Hocalarım kusura bakmayin, asla adaletten dönen birisi değilimdir. Herkese eşit herkese adaletli davranılması taraftarıyım.. Ben şahsıma hakaret aldıysam o gün o arkadaşında gerekli cezayı almasını isterdim. Fakat yapılan ikili diyaloglarda '' sakin ol şampiyon '' kelimesinin ticaret konusunda yapılmayacağı hakkında bilgim yoktu. Ama ne yazık ki ondan öncesi arkadaşın bana karşı yapmış olduğu hakaretler göz önünde bulundurulmamış.

No problem diyorum sıkıntı yoktur benim açımdan. Bu zamana kadar bu tarz konular açmamıştım açmayı da seven birisi değilim..
Buna istinaden;
150 Lira SEO yapıcam diye konusunu açan arkadaşın 24 saat geçmeden şikayet konusunda bulunması anormal görünmediği gibi, Forumdan da banlanmadığı da cabası

Ben gördüklerimi belirttim, görmediklerimi ise Allah bilir

Kusura bakmayin ben şahsıma yapılana bakarım..
Hepinize değerlendirme için sonsuz teşekkürler. Olumlu olumsuz tarafsız eleştirileriniz için sağolun varolun.. Umarım bu tarz şeyler kimse için yaşanmaz..
@Coskun; hocamın da adaletli biri olduğuna inanıyorum.. Bu konununda silinmesini taleb ediyorum
@Coskun hocamdan. Forumu karalama vs gibi yanlış algılanmasını kesinlikle istemem.. Varsa hatam tekrar özür dilerim..