Sayın değerli r10 üyeleri ve yöneticileri;
22.10.2018 tarihinde 15 yaşındaki bir arkadaşın Forumdaki konusuna istinaden yazdığım yorumda ( konu baltalama, hakaret vb ) durumu olmadan; atıldığım banı R10 Ailesine bizzat göstermek istiyorum

KONUDAKİ AMAÇ;
Sen, Ben, O illa ki birileriniz haklıyken haksız durumlara düşüp bu şekilde alakasız ve gereksiz ban vb sorunlarla karşılaşılmıştır. Ona istinaden Sorunun ortadan kalkmayacağını bildiğim için, Birilerinin gözünün görmesi adına böyle birşey yapmak istedim Aslında konunun Maxi-Geyik kısmına açmayı düşündüm ama Sorularım olunca böyle bir konu çıkmış oldu ortaya

DİPNOT: Forumdaki bu sürecimde ticaret haricinde bir diyaloğa girmedim. Bildiklerimi yansıtmaya çalıştım. Bilmediklerimi Forum içi hocalarımdan öğrenmeye çalıştım ve devam ediyorum.. Bilmeden istemiyerek birilerinin kalbini kırdığımı zannetmiyorum fakat; Olaki öyle bir durum olduysa, Affınıza sığınarak ''Hakkınızı Helal Edin'' arkadaşlar..
ŞİMDİ SORUYORUM ?

- Burası yılların Forumu değil mi ?
- Burası Kaliteli ve Adaletli bir Forum değil mi ?
- Bu Forumda gerçekten ticaretini yapıp ekmek yiyen insanlar varken etik davranmamak doğru mu ?
- Kişisel veya kişisel olmayan sebebsiz Forum içi banlanmalar ne kadar doğru ?
+
Forum MODERATÖRLERİ & YÖNETİCİLERİ

Ne zaman ve nereye kadar insanları kayırmaya devam edecek ?

Forum içerisinde o kadar hakaret, küfür, argo, lanlı lunlu konuşanlar var iken, neden ''*** '' kelimesini kullanmayanlar bile banlanabiliyor ?
Gerçekten son 1 yıldır yapılan ve halen yapılmakta olan, özellikle de dikkatimi en çok çeken şeyin, birilerinin birilerini yok yere savunmasını ciddi anlamda da anlamış değilim
- Eminim ki dışarı da '' iki lafı bir araya getiremeyen '' insanlar, bu tür kalite ortamda kendini nimetten sayması içler acısı bir durum.

Ailevi bir ortamın bozulmaması dileğiyle; Cümleten Hayırlı Forumlar..

29 Ekim TÜRKİYE CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..