alternatifk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pinterest hesaplarının askıya alınmasının büyük oranda sebebi multi resimler oluyor.
Aynı resim web sitenizdeki birden çok sayfada bulunuyorsa ve bot kullanıyorsanız muhtemelen aynı resim çok kez pinlenmiş olabilir.
Kullandığınız botun bunun önüne geçme için özelliği olsa bile, eğer aynı resimler farklı uzantılarla web sitenizde yer alıyorsa bot un bunları ayırt etmesi de mümkün değil.
Sık sık pinterest hesabı ve bota eklenen resimleri kontrol etmek gerekiyor.
Multi resimlerin yakalanmasına yada hesabın kapanmasına sebep olan sadece pinterest algoritmaları değil, ziyaretçi bildirimleride dikkate alınıyor.
duplicate pin olayı eklentide yaptığım bir hata yüzünden başıma gelmişti ve tek tek elle temizlemiştim bütün çift pinleri. askıya alınma sebebi bu olabilir mi? ama üstünden 2-3 hafta geçti bunun.

onun dışında hesapta duplicate pin olacağını düşünmüyorum. detaylı kontrol gerçekleştirmediğimden kesin konuşamam ama olmadığını düşünüyorum. aynı içerikten birbirine çok benzer şekilde görseller mevcuttu. belki ziyaretçiler bunları ayırt edemeyip bildirimde bulunmuş olabilirler.