Günde 1.5-2m gösterim, 1-1.5k pin alan hesap kapatıldı. Spamı affetmiyorlar büyük ihtimal de açılmaz hesap. Zaman geçmeden yenisini açabilirsiniz.
eklenti spam ihtimaline karşı duruyordu arada bir ama spamden kapandıysa dediğiniz gibi açılması çok zor. askıya alınma nedenini öğrenebilsem direk başlayacağım yeni hesaba da işte aynı hatayı tekrarlarsak anlamı kalmayacak. spame takılmamak için ne yapabiliriz hocam? bir de yeni hesabı siteyle bağdaştıramıyorum. askıdaki hesabımla aynı işlemi yaptığım için. bunu da çözmek gerek, bilginiz var mı bu konuda?
Belki de aynı resimleri birçok hesap pinlediği için de kapanıyor olabilir hesaplar. Özgün pin kavramı pinterest algoritması için de önemli olabilir. Çünkü hesapları kapayanlar editörler değil botlar kapıyor.
bunu araştıracağım hocam, teşekkür ederim.
Bende de dövme var hocam, dövme ile alakası yok işin.
1 saatte 1 pinletiyorum. Eklenti otomatik olarak pinliyor, tavsiyem bu şekilde uzatın derim
dövme içeriklerinde gözden kaçırdığım bir çıplaklık söz konusu olabilir mi diye bakıyorum ama sanmıyorum hocam, haklısınız sanırım. onun dışında zaten genel olarak dekorasyon görselleri. hangi politikayı ihlal etmiş olabilirim ki? süreleri uzatmakta fayda var. peki hocam siteyi nasıl yeni hesaba ekleyeceğim.