Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de bilmiyorum defalarca nedenini sordum ona göre önlem alırım yapmam bir hata varsa dedim ama hiç önemsemiyorlar cevap vermiyorlar.
bakalım mail gelmesini bekliyoruz o zaman elden gelen bir şey yok. bilgiler için teşekkür ederim.

BCA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim pinterest hesaplarım 2 kez kapandı biri dövme idi diğerisi saç. İkisi de aynı anda 600 pinde kapanıyorlardı boarlarda biraz düzenleme yaptım alakasız isimleri alakalı şeylere dönüştürdüm ayrıca artık hesapları gizli sekmeden kuruyorum ve farklı tarayıcılar ile giriş yapıyorum. Şu an bir sorun yok 1.200 pine ulaştılar ilk kez. İtirazlar işe yaramıyormuş ben hiç denemedim bile. Saç sitemi hesaba bağlayabilmişti nasıl oldu anlamadım ama ilk hesabım komple kapanmış olabilir o yüzden boşa düşmüş olabilir domain. Bildiklerim bu kadar
hocam hesapta boardlar gayet düzenliydi. ancak açıklama kısımları boştu sadece. bu sebepten de askıya alınacağını sanmıyorum. muhtemelen hesap askıda kalacak benim de ama domaini bi' şekilde bağlamak lazım, yolu olmalı yani. bilgileriniz için teşekkür ederim hocam.

taneryeke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herhangi bir otomatik sistem/bot kullandınız mı?
evet hocam eklenti kullandım. eklenti spam olasılığına karşı kendini korumaya alıyordu. pinleme zaman aralığı 7-15 dakika arasıydı.

berkayakinci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam askıya alınması çok normal. Saatte 1 paylaşım yapmanız gerekiyor.
Şuanda fazla taktikler deniyorum, eğer olursa daha karlı olacak. Mesala 2 saatte 4 tane gibi. Her hangi bir sıkıntı görmedim şimdiye kadar; lakin dediğiniz rakamlar ile paylaşılması sonucu zaten ban yersiniz.
eklenti ile otomatik paylaşım yapıyordum hocam, 7-15 dakika paylaşım zaman aralığı olarak ayarlamıştım. bu şekilde pinleme yaparak devam edenler tanıyorum. eklenti zaten spam ihtimalinde durduruyor pinlemeyi uzun bir süre.