ben soyle diyeyim suankı devlet işine gelirse aliyor gelmese almaz niye derseniz daha bitcoin nedir bilmezler acaba alınırmı alınmazmı diye devletin kurumlarına işi bilmeyen okadar yandaş insan atandiki suan sistem felç durumda dusunun saraya 11 tane sanatçi getırıyorlar aylik baglıyorlar devlet kurumlarına nasil bir işlem yapıyorlar allah bilir basımdan geçtigi için bunları soyluyorum ssk işim düsmüs du gittim ssk pirimlerimde baskasının adı geçıyordu 3 ay falan dedım bunu duzeltebılırmısınız bu ben degılım ama benım primlerimde ismı geçıyor ordakı kızcagiz ugrasdı ettı sonunda bana dedı bişey olmaz emeklı olacagınız gun 90 gun pirimden duserler dedı sakamı yapıyonuz dedım yok beyefendi 90 gün duserler diyince dellendım ya dedım sızın mudurunuz yokmu ya şiz isi bılmıyonuz yada ben yanliş yere geldim o tarıhde ben sigortalı çalısıyom 90 gün benım primden niye dusecekler dedim burda ssk bır yanlısı var duzeltmenız lazım dedım baskakasını çagırdı oda yapamadı iş neticesınde olmadı içeriye soyle baktım kımse yanlış anlamasın işi bilmeyen ne kadar ınsan var doldurmuslar allah sonumuzu hayır etsın bakım nereye kadar boyle gıdecek bu btc vergi suan saten vergı olmaz olsada işi bilen kımse yok
Onlar senin yerine vergi kesmiyo kendi işlemleri için vergi kesiyolar.
birde benden keserler dıyon yanı