Merhaba, daha önce kendi projelerim için böyle bir panel yazmıştım, hatta işi ileriye taşıyıp otomatik içerik üretip paylaşan instagram hesapları yazmıştım.
Örnek olarak;
-
@burcgemisi her gün 12 adet burç için günlük yorumu çekip görseli hazırlayıp sabah saat 9da paylaşıyordu
-
@sami_abiniz veritabanında hazırladığım karikatürleri alıp otomatik paylaşıyordu
-
@bilmekistersin veritabanında topladığım bilgilerden rastgele seçip görseli hazırlayıp paylaşıyordu
-
@streetphotographerr önceden topladığım görsellerden rastgele seçip hesapta paylaşıyordu
Bununla ilgili çok azcık piyasa araştırması yapınca birçok kişinin bunu aradığını gördüm, şuan hala daha geliştirdiğim bir panel var. Dinamik olarak herkes kendi hesaplarını ekleyip paylaşım zamanlayabilsin. Şuan da son testlerini ve bakımını yapıyorum, bitmek üzere.
Almak isteyenler ve almayı düşünenler için ekran görüntüleri;

Ek olarak, diğer siteler gibi bir SMM panel veya bulutta herkesin girip hesabını eklediği tehlikeli bir sistemden bahsetmiyorum, bu işi yapan scripti size açık kaynak olarak vereceğim.
Proje Laravel Framework ile yazıldı, içindeki kütüphanelerden dolayı her hostingde çalışmayabilir. VPS'i olanlara ücretsiz kurulum yapabilirim, isteyene çok cuzi bir ücrete kendi sunucumdan hosting ayarlarım.
Fiyat olarak 200TL düşünüyorum, birçok hesap yönetenler için bence çok cuzi bir ücret. Çok fazla da satmayı düşünmüyorum, biraz sınırlı sayıda olsun.
Almak isteyenler iletişime geçebilirler, teşekkürler iyi çalışmalar