Yok hocam onu yapamazlar.Yakınınızın bulundugu bölgede il müdürlükleri vardır.Gidip durumu oraya izah etsin.Şikayette bulundun.mahalle,apartman,daire içerisine kadar kurul ücretsizdir.Sizden hiç bir şekilde ücret talep edemezler.Extra bir işlem yaptırmadıgınız sürece.
mesajınız sonrası il müdürlüğünü aradım, siz yazana kadar il müdürlükleri hiç aklıma gelmemişti. onlar bölge sorumlusu şirketin numarasını verdi ve eve gelen kişilere kadar ulaştım. istenen ücret keyfi istenen bir ücretmiş, daha doğrusu digitürk vb. ek paketlerle kablo tv'yi kullanmak için bir cihaz takacağız denmiş ve bunun ücreti istenmiş, fakat bunun herhangi bir açıklaması yapılmadan direkt parası istenmiş. ikinci gelişlerinde ücret almadan gittiler. sağolun mesajınız için.
Evet öyle bir ücret var. O apart ile tüm apartmandaki daireler kablonet üzerinden yararlanabilir. O nedenle öncelikle katlardaki arkadaşlara sor eper kablonete girmek isteyen varsa parayı bölüş. Ben öyle yapmıştım. Ayrıca kablonet öneririm gayet iyi.
hocam bu belirtilen yere kendileri gelip kurdular. türk telekom'da port yoktu, millet yalvarıyordu türk telekom'a port açın buraya, alt yapı sağlayın diye. türksat kablo geldi. tüm mahalleyi topladı.