Konuyla alakasız olacak belki ama kilo vermenin en kolay yolu nedir bilir misiniz? Depresyon ve stres

Türkiye'ye geldiğimde ilk ayda Türk yemeklerini ne kadar özlediysem 95 kilo olmuştum. Diyet yapmayı denedim, olmadı. Sonra hayatın bize sunduğu şartlardan dolayı strese girdim

ama normal yiyip içiyor, aynı şekilde çalışıyorum. 1 ayda kaç kilo verdin diye sorarsanız 15 kilo verdim. Aç kalmadım ya da yağdan vs. uzak kalmadım. Pasta, börek, kızartma yemeye devam ediyorum. Sigara içiyordum, insanlar strese girince içer, ben bıraktım

genelde sigara bırakanlar kilo alır, ben yedikçe kilo vermeye başladım. Ama eskisi gibi çok değil, tadında yiyip stres içinde yaşadım. Farkında olmadan 2 hafta sonra eczaneye gittiğimde tartıya çıktım ve 86 yazısını görünce şok oldum. Acaba neden dedim kendime. Stres ve hayat şartları yüzünden aynı monotona devam ederken daha birkaç gün önce 80 olduğumu fark ettim. Aynaya bakacak takatim yoktu. Kilomun düştüğünü görünce gerçekten değiştiğimi ve bilmeden de olsa stresin bir işe yaradığını gördüm. Tabi ki kilo vermek için strese girin demiyorum

herkesde aynı tepki vermeyebilir, bazı insanlar strese girince kilo alıyor, orası ayrı tabi. Sadece ufak bir anımı paylaşmak istedim

Teşekkür ederim okuduğunuz için.
Not: Kilo almak isteyenler hamur ve yağlı yemeklere gömülmek yerine protein ve lif içerikli yiyeceklere yönelmelerini tavsiye ederim. Hamur şişirir, mümkünse herkes sağlık için beyaz ekmekten uzak dursun derim.