ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tayfun Erbilen iyidir. Akıcı ama bir o kadar da çok hızlı anlatır. Sıkılma imkanınız yok ama programlama konusunda çok yeni iseniz, "ne anlattı la bu şimdi ? Tekrar izleyeyim bari" diyebilirsiniz. Uygulama esnasında çok pratik olduğuna da şahit oluyorsunuz. Kesinlikle bir şeyler katıyor. Özet olarak konuları çok güzel bir dile ve çok hızlı anlatıyor. Ve anlattığı herşeyi ve fazlasını, eğitim sonundaki Crm projesi ile de pekiştirerek/uygulayarak anlatıyor. O hızlı geçti dediğiniz konuyu, uygulama üzerinde de gördüğünüzde "heee şimdi daha iyi anladımmmmm" diyebiliyorsunuz.

Emrah Yüksel de kötü değil. Onunla da kopyala yapıştır ile sürekli aynı kodları yazmaktan kurtuluyorsunuz. Çok sıktığını söyleyemem. Tayfun'a göre daha basit ilerliyor.

Her ne kadar bazen kötü espriler ile konu dışı konuşsa da (gerçekten bazen sıkıyor) İsmail Bat'ın da eğitimi iyidir. Güzel yöntemler öğrenebiliyorsunuz.

Bir de Volkan Alakent'in php kursu var. Aralarındaki en bilgili gördüğüm bu. Ama malesef sıkıcı geliyor. Çünkü bilal'e anlatır gibi anlatıyor. Yani onun eğitimini izlediğinizde, eğer daha önceden hiç mouse tutmamış birisi iseniz ve internet ile de ilk defa tanışıyorsanız, kesinlikle Volkan hoca. En detaylı ve kapsamlı eğitimi Volkan hazırlamış. Ama başlangıç seviyesini aşan insanlar için sıkıcı örnekleri var. Basit bir include ile require konusunu 20 dakikanın üzerinde ve 15-20'ye yakın örnekler ile pekiştiriyor.

Bütçen ve vaktin var ise dördünü de al : ) Her birinden farklı şeyler öğreniyorsun.

Yok sadece 1 tane alabilirim şimdilik diyorsan ; Tayfun Erbilen.
Cevabın için çok teşekkürler. Ben tamamen bilgisizim Basit dediğiniz örneklerin bile ne amaçla kullanıldığını bilmiyorum içlerinden hangisi benim için daha uygun olur temelini sağlam öğrenebilmek için çünkü 4 kursu aynı anda alırsam farklı örnek ve anlatımlar nedeniyle karma karışık bir hal alabilir diye düşünüyorum.