raskors adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Kilo sorunu yaşayanlar, çok kilo alıyorum diyenler, kilo vermek isteyenler sizlerle deneyimlerimizi paylaşmak istedim.

Geçtiğimiz Mart ayına kadar 82 kg idim Haziran ayına kadar 107 KG oldum yani 25 Kg kilo aldım. Aynı şekilde ağabeyimde benim gibi oldu.

3 Ayda 20 Kg verdi
Kilo alıp vermekte zorlanıyorduk. Diyet yapmaya çalıştık fayda etmedi. Aklınıza hiç gelmeyecek ve doktorlarında genelde aklına gelmediği bir tahlil ile olayı çözdük. Tüm yaptırdığımız tahliller normal çıkıyor ve şeker hastalığıda çıkmıyordu. Doktorlarında pek aklına gelmeyen İnsülin Direnci Testi yaptırdık ve fazlasından yüksek çıktı. Bu insilün dirençi yüksek olan kişilerde hızlı kilo alma ya da kilo verememe şikayetleri olduğunu öğrendik.

Glifor İlacı
İnsülin direnci değerlerini normale çevirmesi için Glifor adında ilaç verdiler. Bu ilacı yaklaşık 3 ay kullanan ağabeyim 20kg verdi. Bende insülin direnci testi yaptırdım fakat bende değerler normal çıktı. Fakat doktor ilacı kullanabilirsin kilo vermek istiyorsan dedi 20 Gündür kullanıyorum ortalama 2.5 kg verdim. İştahım kapandı.

Metabolizmayı Hızlandırıyor

Glifor ve eş değerdeki ilaçlar metabolizmayı hızlandırıyor. Böylelikle vücutta daha hızlı yağ yakma olanağı oluyor. Bu ilacı kullanırken yürüyüş, koşu veya spor yaparsanız daha hızlı yağ yakabilirsiniz.

Arkadaşlar şimdi bu doktor tavsiyesi değildir. Google'dan araştırın ve doktorunuza danışın sizin için uygun olup olmadığına doktorunuz karar versin.

Not : bazı bünyelerde ishal ve gaz yapabiliyor. Herhangi bir kötü yan etkisi yok dediler.

İnsülin Direnci Nedir?
https://www.memorial.com.tr/saglik-r...direnci-nedir/
babam eczacı biraz önce babamla konuştum şekeri olanlara veriliyor genelde ama bayan doktorlar zayıflamak içinde veriyor dedi 5-10 kg fazlalığım var ilk işim almak olucak