Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elektrik konusu bir şekilde halledilir orası belki de en rahat halledilecek şey. Asıl sıkıntı internet erişimi konusu.

Kullandığınız internet hizmeti nedir bu önemli. Aldığınız internet hizmetinin upload hızı kaç? Bağlantınız simetrik olmalı, 1000 mbit download 10 mbit upload olursa hiçbir anlamı kalmaz, basit siteler için 10 mbit upload yeterli olabilir belki fakat yoğun bir sistem olacaksa 10 mbit kesinlikle yetersiz kalır hattınız sürekli darboğaz yaratır, gelebilecek ddos saldırılar karşısında da dayanıklılığınız olmaz. Ayrıca ttnet veya süperonline üzerinden aldığınız bireysel bir internet erişiminde sla garantisi yoktur, arıza olduğunda saatlerce internet erişiminiz olmayabilir veya günün bir saatinde bakım yapılabilir bu konuda operatör hiçbir sorumluluk kabul etmez, hak talebinde bulunamazsınız.

Sağlıklı bir internet erişimi için metroethernet kullanmanız gerekecek, bu bağlantılar sla garantisi içerir kesinti olma ihtimali çok zayıftır bakım olsa bile internet erişiminiz etkilenmez, fiyatıda ona göre yüksektir.
ttnet ve türkcell ile olmadığını bilmiyordum bu bilgi için teşekkür ederim peki ne yapmam gerekiyor ciddi anlamda yapacağım projede resim olacak belki resimleri boyutlandırıp optimize ederek biraz rahatlatabilirim serveri ama ciddi ürün ve resim girişi olacak ve zaman zaman bu girdiler yenilenecek stok vs.. olmadığı için eski resmi silme gibi bir durumda söz konusu değil daha proje başlamadı ama ben bütün sorunları çözülmüş veya düşünülmüş olarak girmek istiyorum sizin öneriniz nedir.