IyibirNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hedef olunma yok fakat bu eğitimleri aldığınız için boksörlerin yumruk kullanması gibi düşünün hocam daha dikkatli yaşamanız gerekiyor. Hareketleriniz davranışlarınızda dikkatli olmanız gerekiyor. Sonuçta oyun değil bunlar

Doğal olarakta interpol gibi uluslar arası kuruluşlar tarafından izleniyorsunuz buda olması gereken birşey.

Zaten bu işin kurallarını kursta öğreniyorsunuz
Hocam ben Özel güvenlik personeliyim. Verilen eğitime de yapılan işe de lafım yok. Saygı duyarım.
Benim anlatmak istedim. Sonuçta bu insanlar bir nevi askeri eğitim alacaklar. Sizin de dediğiniz gibi interpolün radarında olacaklar.
Otomatik olarak da ne kadar istihbarat kurumu varsa onlarında hedefine takılırlar. Boru değil bu insanlara hem ağır silah hemde normal silah/tüfek eğitimi verilecek.
Potansiyel hedef olmalarından kastım bu insanları yarın birileri gelip farklı işlerde kullanmak için zorlamayacaklarının garantisi varmı ya da yapmak istemedikleri bir iş için ölmemenin bir garantisini siz verebiliyormusunuz? Bakın üstüne basa basa söylüyorum hem interpolün radarında olacaklar bu zaten o kişilerin milyonlarca insan içinden hedef olarak görünmelerini sağlıyor.

Yoksa ben bu işe karşı değilim. Bu iş yapılır ama İç işleri bakanlığının denetiminde olan bir kurum ve bu insanların korunmaları neticesinde. Yoksa yarın bir gün bu insanların başına gelecek herşeyde vebal altında kalırsınız. Sözlerimi lütfen yanlış anlamayın. (Yapılan iş ne kadar doğru olsa da sonuçları yanlış şeylere sebep olmamalı)