2 yıldır 2 farklı adreste
turk.net kullanıyorum. Altyapınızda sorun yoksa kesinlikle türktelekom'dan daha iyi. Çevremde de çok sayıda
turk.net kullanıcısı var. Zaten özel
turk.net altyapısı yoksa herkes telekom altyapısını kullanıyor. Yani nereden alırsanız alın kapasite aynı. Ben farkı telekom'dan turk.net'e ilk geçtiğimde anladım. 24mbit telekom kullanırken 8 mbit hız alabiliyordum. Aynı hat üzerinden turk.net'e geçtiğim anda hız 35'e çıktı. Modemdeki kullanıcı adını değiştirmek dışında hiç bir şey yapmadım.
Turk.net altyapısı olan yerlerde 100 mbit kullanabiliyorsunuz. upload da sabit 3 mbit alabiliyorum şu anda ben.
Teknik destek yok evet ama telekomdaki teknik destek de sizden kayıt alıp saha ekibine yönlendiriyor.
Turk.net de aynısını yapıyor. Tek fark birinde gerçek biri işlem yapıyor diğerinde sanal operatör. Sonuçta yine telekom saha ekipleri arızayı çözüyor.
Ayrıca youtube, netflix gibi video platformlarında bariz olarak
turk.net daha hızlı. Zaten geçen gün mail attılar, kendi altyapılarından doğrudan bu servislere bağlantı sağlamışlar.
reklam gibi olmasın, davet kodu da vermiyorum, üstteki arkadaş vemiş ondan abone olun