CearEmre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sunucu derken yani hosttan kaynaklı mı. ftp de kurulu html klasöründe. Ben arıyorum godady orası diyor tema sahibiyle görüşün. Tema sahibiyle görüşüyorum ora diyor host sağlayıcınızla görüşün. sonra arıyorum host sağlayıcısını link gönderiyor buna göre yükleyin. Diyorum zaten öyle yükledim. O zaman diyor tema da vardır bi sorun. Temayı satın aldığım yerle konuşuyorum o da tema aktif olarak kullanılıyor sorunun ioncube ile alakalı diyor. sonra orayı arıyorum sonra oraya yazıyorum 10 kez tekrar ettim sonuç yine sıfır. Arkadaşlar bilen birisi yardımcı olamaz mı bir göndereyim bilgileri bir de siz baksanız ben mi yükleme de hata yapıyorum Allah rızası için ya
Emre Bey ioncube sunucuya yüklenen bir şey. Bunu ancak hizmet sağlayıcı yapar. (Host firması)
Kendinize ait bir sunucunuz olsaydı dilediğiniz özelliği aktif edip, dilediğiniz eklentiyi yükleyebilirdiniz. Paylaşımlı hosting hizmeti almanın en büyük dezavantajı bu.

Kendi sunucunuzu kurmak isterseniz fiyat teklifi gönderebilirim.

Şuan yapmanız gereken Host firmasını arayıp ioncube desteğinin sağlanmasını istemek.