Rıfat beyi tanımıyorum, aramızda şu ana kadar ne bir konuşma geçti ne de ticaret. Bu konuyu ilk açtığında favorilerime eklemiştim hala favorilerimde ara sıra güncellendikçe açar okurum. Adam konuda ne e-book yapıp satmış, ne Pinterest odaklı site açacağım şu fiyata kuruyorum teslim ediyorum demiş. Hayatında bir kere en ufak bir blog bile açmış insan bir postu kendi elleriyle girebileceğini biliyor. Adam gelmiş burda bunu elle değil de otomatik olarak nasıl girileceğini de anlatmış, KALDI Kİ ONUN EKLENTİSİNİ DE SATMIYOR SİTEYE ÜCRETSİZ KURUYOR. Şu işi öğrenen biri 5 tane site açar 10 tane site açar ki daha fazla kazanabilsin, 10 tane site için her gün 240 tane gönderiyi elle mi girecek?

Eleştirilebilir veya olumsuz yorum yapılabilir ancak konuda olumsuz yorum yapacak bir şey de bulamıyorum. Sen böyle bir site yapacaksan seve seve host alacaksın, adamın dediği tek şey hostu ordan alma burdan al ben sana yapman gereken her şeyi ücretsiz öğreteceğim eklentiyi de ücretsiz kuracağım. Buna rağmen varsa isteyen benzer şekilde 100 tane site açıp pinterest auto post eklentisi kullanmadan günde 2400 tane içeriği eliyle ekleyebilir.