Merhaba arkadaşlar
Google ciddi anlamda artık bıktırdı. Her gün hesaplarımı kapatıyor

Eski hesaplardan 5 haneli kazananları gördümü kapatıyor.
Yeni hesapları en fazla 3 gününde kapatıyor.
Ben artık bunun kasıtlı olarak yapıldığını düşünmeye başladım

Forumdaki birkaç tavsiyeye uyup uygulamalardaki kodlamaları dahi değiştirdim. Yok olmadı
Hiçbir şekilde anlaşılmayacak şekilde normal başka bir insanmışım gibi davranıyorum. Tamamen farklı sanal makine yeni kart isim adres, apk çıktısını ordan alıyorum sıfır imza ile.
Yinede kapanıyor abi

Artık bıktırdı.
1 uygulama olsada gidiyor 5 uygulama olsada gidiyor. Ama mağazaya yüklerken çatır çatır onaylanıp geçiyor hiç arızasız.
Aylardır yeni ne yaptıysam kapattı, eskiye dair ne varsa onlarında geliri yükseldiğinde gidiyor.
Google cloud kullanıyorum vds olarak, acaba bununla mı bir ilgisi var diye düşünmeye başladım. Başka bir önerisi olan devamlı başına birşey gelen var mı? ARTIK SADECE VDS'e suç atmak geliyor içimden başka bir ihtimal kalmadı çünkü, yada artık google ben doydum yapmayın diyor
VDS'i de Türkiye'den alıp, tertemiz isim soyisim / kredi kartı vs. bilgilerle hesap açıp codecanyon'dan sıfır bi app alıp markete atarak deneme yaptınız mı? Böyle önerilerde bulunmuştum size 10-15 gün önce. Deneyin ona göre çözüm bulalım demiştim yine kafanıza göre hareket etmiş ve 25$'lardan olmuşsunuz gibi duruyor