Warfley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu işin gerçeğini ben size söyleyim.
Şimdi siz nakit ödediğiniz'de ben dahil tüm sigortacılar şunu yapar kendi kartını girip 6 taksit 9 taksit keser ve parayı faiz hesapların'da tutarlar çünkü kar'ı çok yüksektir ay'da 100 milyar ve üstü faiz hesabın'da değerlenir.
Daha sonra siz nakit ödediniz ben kartımdan geçtim bana geri iadesi taksitli size ise nakit vericeğim'den keyfime göre kasayı bekletiyorum. Eğer siz'de pek birşey bilmiyorsanız bekliyorsunuz.
malesef bunu hemen hemen tüm acentalar yapmaktadır. dürüst insan kalmadı malesef.

Bilgileri bana iletin ben bir sigortacı olarak konuşayım. eminim bugün gidip ödemeyi alıcaksınız.(sigorta bilgilerini isteme nedenim pdf ile oynanabiliyor poliçe'lerde gün esasından iptal ediliyor fakat pdf belgesini değiştirip 50 tl 100 tl eksik ödeyen acentalar mevcut bunları şikayet etmekteyiz farkettiğimiz'de siz atarsanız gün esasından hesaplamasını'da yapıcağım.
gönderdim hocam şasi motor poliçe numarasını teşekkür ederim