Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ego ile alakalı değil. Sen konuşma tarzına dikkat etmemeye devam et, karşında askerlik arkadaşın yok. Biz insan gibi konuşarak yanlış yapıyoruz.
6 senedir sohbet programlarını inceledim, MIRC de odam mevcuttu, Siberalem, Yonja bunun gibi bir ton uygulamanın başlangıcını biliyorum.
Sadece sana adam gibi öneride bulundum. İlk baştan uygulamayı denemeden bilgi amaçlı sahte üyelik var mı diye sordum ama adam gibi cevap vermemekle beraber
Ben uygulamayı denicem sen gerçek diyorsun simdi, sahte üyelikle karşılaşırsam bildiğim tüm hesaplardan doğru yorumu yazmak zorunda hissederim kendimi ve uygulaman indirilmeden rafa kalkar diye söyledim.
Ama adam gibi anlatmak yerine direk yorum yapmak lazımmış.

Doğru diyorsunuz Adam gibi gibi yazdınız haklısınız. Konuşmalarınıza baktığınızda amacınızın ne olduğunu okuyanlar gayet iyi anlıyor merak etmeyin.

1. Kendi uygulamana yorum yapman Harika sahte üyelik var mı içinde. Çünkü kız hesapların %95i sahte oluyor bu tarz uygulamalarda.

Bende size güzel bir dille,
Girip bakabilirsin sahte varmı yokmu diye, demekki biz beğeniyoruz ki insanlara tanıtıyoruz. Sizin ukalaca tavrınıza rağmen ADAM GİBİ sizin yorumunuza cevap verdim.

2.İnsan kendi oluşturduğu şeyi beğenmezse zaten sıkıntı vardır orda.
Şimdi yükleyip 5-10 dk ona harcadığımda sahte hesapla karşılaşırsam 1-2 dk uğraşıp doğru yorum yazmakla uğraşmam gerekcek o yüzden
Programın indirilme sayısında etkili olmayayım diye sormak istedim.

Yine ukala bir tavırla cevap verdiniz, ben gene size ukalaca cevap vermedim insan gibi "Bu neyin egosu ben onu anlamadım? Beğenirsin veya beğenmezsin bu neyin tribi ben onuda anlamadım... Arkadaşım indirip yorum atabilirsin ordaki kullanıcılar gerçek kullanıcı merak etme." indirip yorum atabileceğinizi ve insanların gerçek kullanıcı olduğunu belirttim ve son olarak gene ukalaca tavırlarınızı sergilemeye devam ediyorsunuz.

Bana söylermisiniz insan gibi davrananın kim olduğunu hala çözemediniz mi? Hocam o kadar mantıksız olmaya gerek yok herşey ap açık ortadadır ki hala ukalalık peşindesiniz o kadar hesapla yorum yapmaya uğraşacam uygulamanız indirilmeden lafa kalkacak derken bile yaptığınız ukalalığı forumda herkes görüyor, eğer birisine üslup dersi vermeye kalkacaksanız kendinizden başlayabilirsiniz. Size bu son cevabımdır umaramım anlamışınızdır.