mustafadgr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım sizin yüzünüzden bizimkini 2 gün uzattılar. yok onu onayla yok bunu, yok ordan onayla yok burdan onayla. Birdaha güzel hosting almak gibi bir hata yapmayacağım.
Destek bildirimleri oldukça hızlı şekilde yanıtlanmaktadır ve çözüme ulaştırılmaktadır. Tam olarak talebiniz ve konunuz nedir bilemiyorum ama onay isteniyorsa hesaplar arası bir taşıma vs. olması mümkün ki bunda iki tarafın da onayını almamız gerekli ki işlem sağlayalım. Siz üstünüze düşeni yaptığınızda biz gerisini zaten mümkün olduğu kadar hızlı şekilde hallediyoruz. Ama kimsenin verisine yazılı onay almadan müdahele etmemiz ne yazık ki mümkün değil.

Her zaman her türlü destek işlemi yazılı yapılır. Bunun aksi mümkün değil. Bugün 10 senedir çalıştığımız netinternette artık kanka olduğumuz, ziyaretlerimizde dışarda oturup takıldığımız adamlar bile bir sunucuya ram takılmasını istediğimizde yazılı talep gönderin diyor. Bunun sebebi herşeyin yazılı olarak kayıtlı olması zorunluluğu ve biz de niye böyle demiyoruz kimseye. Bir müşterinin donanımı ya da yazılımına müdahele edilecekse yazılı olarak işlemi onayladığını belirtmesi gerekli ki biz kendimizi sağlama alalım, sonra "ben onu öyle demedim, öyle istemedim, böyle yapın demedim" gibi dönüşler olmasın. Siz yapmıyor olabilirsiniz ama bunlar olan şeyler, müşteri ne isterse yapılıyor sonra "onu istememiştim" diyor suçlu biz oluyoruz ki bu tip işlemleri zaten normalde hosting şirketi bile üstlenmez. Yardımcı olduğumuz konuda suçlu çıkmayalım diye yazılı onay talep ediyoruz, bu konuda da anlayışınızı rica ederiz.