Öncelikle yazan yanıt veren herkese tşk ediyorum. Şu curl engellenir engellenmez muhabbetine girenlerde lütfen başka sayfaya yazsın yeterince görüyoruz. İnternette bu 25. yılım ve imkansız laflarını çok duyduk. Sonra neler olduğunuda. Şuan loadları düşürdüm saldırgan iplerin çogunuda banladım. Site hızlı bir biçimde açılıyor. Cloudflarede değilim ve bana görede aldığı parayı haketmeyen ancak ücretsiz kullanım için ideal bir platform. Sucuri ona göre 10 numara 5 yıldız. Şimdi sorun şu sayfaya giriliyor ve flood yapılıyor. Bu flood resim çekilerekmi yapılıyor yoksa başka bir şekildemi yapılıyor bilmiyorum. Güvenlik filtrelerinden rahatlıkla geçiyor. Tahmin yürütüyorum. Ama yorum arama kısımları kısaca mysqlu zorlayacagı herşey kısıtlı. (Script Özel tasarımım) CSF işime yaramaz arama motorlarınıda banlayacaktır. Onun alternatifi var zaten gerektiğinde açıp kapatıyorum. Bana bu konuda çalışma yapabilecek veya kodlama yapabilecek arkadaşlar skype gönderirse görüşmek isterim
En basit mantık cloudflare browser testi yapabilirsin hocam ben bot ile içerik çekmek istediğimde geçmek için ömür harcatıyor şuan piyasadaki hiç bir yerden içerik alınması mümkün olmuyor.