nbrknk22 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba millet,

Günlük anti seo gelen bir web sitemiz mevcut. Buy hacklink vsvs saçma sapan ad*lt kelimelerdende backlink çıkıyorlar yani sürekli bir anti seo eğilimi içerisindeler.

Bunlara günlük bakıp reddetmek mantıklı mı yoksa ayda 2 kere yapmak yeterli mi 15 gün 15 gün şeklinde fazla kullanmak bu aracı iyi olmayabilir diye düşünmeye başladım da?
Selam, bazı arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapmışlar bu sizin durumunuzu daha da kötüleştirebilir. Ben size bu konudaki net olan tecrübelerimi aktarmaya çalışayım kısaca.

1- Reddedilen linkler 30-48 saat arasında etkisini gösterir (googlea yansır)
2- Her an bile link reddedebilirsiniz
3- Gelen zararlı linkleri reddetmek sizin faydanızadır
4- 15 - 15 gün aralıklarla red işlemini yaparsanız size anti seo yapan kişilerin ekmeğine yağ sürmüş olursunuz (eklenen linkler aşağı yukarı googlebot gördükten 15-20 gün sonra işe yaramaya başlar)

Elinizden geldiğince zararlı linkleri reddetmeye devam edin. Başarılar.