Bir e-spor tutkunu olarak yorumluyorum. Eğer projeniz takımlar veya sektör için fan ürünleriyse, figürler vb. ürünlerin satışını yapabileceğini/yaptıracaklarını sanmam, henüz oyunculara yapılan yatırım bile oldukça düşükken (5 yıl öncesine göre ne kadar yükselmiş olsa da) takımların şuan gelir kaynaklarını oluşturdukları bu ürünlerin ticaretini ve lisanslarını size vermeleri için onları cezbedecek fiyatlar sunmalısınız. Ki en çok fana sahip kulüpleri baz aldığımızda karşınızdaki şahıslardan biri Hakan Baş diğeri Ali Koç önderliğinde e-spor faaliyetlerine başlamış 1907 FB Derneği, bir diğeri de Royal Bandits yani ana para kaynağı Ekşiler Mermer olan bir takım. Bu kişileri/kurumları da etkileyebilecek potansiyelde birileri buradan çıkar mı, hiç sanmıyorum.

Hem başlangıç için büyük meblaları gözden çıkaracaksınız hem de beklediğiniz geliri sağlayamayacaksınız, gerçek anlamda alışveriş yapacak fan kitlesinin yaşı 15-20 yaş aralığında, genç nüfus ancak ürünlerin takımlar tarafından bile 70 TL+ ücretle satıldığı günümüzde sizin kar yaratmanız için minimum fiyatınızı 80 TL olarak belirliyorum. İktisadi olarak zaten bir adım geridesiniz size iki adım attıracak bir şey varsa işte o zaman girin.

Eğer bahsettiğim olay dışında bir projeye sahipseniz bir şey diyemem, geleceği olabilecek bir sektör. Umarım istediğinize ulaşırsınız.