Türkiye'de adalet falan yok. Ne yazık ki kişi başına gelince anlıyor diğerleri başına gelmeyince anlamıyor. Ben 5 yıl önce kardeşimi toprağa koydum. Katillerinin 3 ü ilk 2 senede dışarıya çıktı. En çok suçlu olanda gelecek yıl salınacak.

Kasten adam öldürme ile suçlanan ve suçlu bulunan, birden fazla kişi olunca hatta çeteye giren bu suça 25 yıl veriyorsun. İyi hal indirimi gibi saçma sapan bir indirimle cezayı 12,5 yıla kırdığın yetmiyor gibi bir de üstüne içerideki düzeni bozmazsa 5. yılda kapalıdan açığa çıkarıyorsun. Açıktayken 1 hafta dışarı izni veriyorsun. İçeride hiçbir sıkıntı çıkarmadan kalırsa şartlı tahliye ile yarısını yatırıp çıkarıyorsun.

Ben böyle adaletin içine edeyim. Katili dışarı sal ben karşılaşsam intikamımı alsam bana müebbet veriyor. Hiçbir şey planlamasam rast gelip şeytana uysam bile müebbet. Çünkü ben kinle planlayarak yaptım görülüyorum.

Bildiğim tek adalet Allah'ın adaleti. Bu yasaları çıkaranlarla elbette ahirette hesaplaşacağız. Bir gram hakkımı helal edersem namerdim.