kadersiz35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@metepak merhaba hocam öncelikle paylaşımların için seni tebrik ederim gerçekte çok güzel bilgiler paylaşmışsın. Benimde sorularım olacaktı.

- ingilizce makale fiyatları ortada, bende türkçe makale yazıp ingilizceye çevirsem alacagim verim ne olur yada spin kullansam ?

- 10 tane niş sitesi kurduk herşey tamam hoş güzel sıra geldi adsenseye başvurmaya, 10 siteyi tek bir adsenseye almakmı mantıklı yoksa tek tek hepsine adsense açmak mi?
- 10 tane siteyi 1 tane adsenseye ac dersen, sitelerin 1 tanesi patladığında hesap riske girer mi ?

Bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim hocam kolay gelsin.
Merhabalar, teşekkür ederim ilgili yorumunuz için.

Spin büyük ihtimal ile spam ile sonuçlanır bu yüzden tavsiye etmem. Ayrıyeten bir iki sitemde translate kullanmıştım. Özellikle rusça sitelerden ingilizceye çevirerek verim almıştım. Herhangi bir spam cezası ile de karşılaşmadım ama tabi bunlar etik olmaz.
Eğer kuralları ihmal etmeyecekseniz 1 adsense yeterli olur. Ama fazladan birkaç tanesinin kime zararı olabilir ki? 2-3 adsense bence yeterli olur.
Son sorunuza gelecek olursam cevabı Google'dan alıntılayarak veriyorum;

Kullanıcılar ve reklamverenler için iyi bir deneyim sağlanabilmesi için, AdSense programına katılan yayıncıların web yöneticisi kalite yönergelerine uymaları gerekir.

https://support.google.com/adsense/answer/1348737?hl=tr