Merhabalar, çok yakın arkadaşımdada aynı sorun oldu hatta sizin kilonuzdan kat kat fazla kiloya sahipti (obez) , Merida marka bir bisiklet aldı, 3.000TL'ye ortalama 7 kilo sanırım bir bisikleti var. (Goygoy yaptık bi bisiklete o kadar verilir mi diye) Ben bir kaç kez sürdüm baya keyifliydi, normal bisikletlerden farklı, bu bisiklet ise daha önce ki sürdüğüm eşşekmiydi dedirten cinsden. Akşamları ve gün içinde aktif olarak sürdü, Bacak, Basen ve karın bölgesini topardı. Bu süreçten sonra ek olarak Spor salonuna gitti, bisikleti bıraktı. Şuan tanıyamıyacağımız bir halde Bisikletin çok faydası var, bacakları direk eritmekte, fakat beslenme desteğide alırsanız, yediğiniz öğünlere dikkat edip kas haline çevirebilirsiniz. Bu arada arkadaş bisikleti satmak istemiyor, Bir bisiklet aşkıda içinizde yeşerebilir.

Kendimdende bir örnek vermek istiyorum, aktif olarak bende Vitesli Motorsiklet kullanıyordum, hali ile vites ve Arka fren sol ve sağ ayak pedalına bağlı. İnanın Vites değiştirdiğim sol ayağımın baldır kısmı tamamen kas yığını. Fakat bu durumun kol ve karın kısmım ile alakası yok Aktif olarak nereyi kullanırsanız o bölgede değişim gözle görecek şekilde artmakta.

Önerim, bol bol bisiklete binin, ayağınızın yumuşak dokusu incelip, sıkılaşıp bir kas kütlesine dönecektir. Pantolon giydiğinizde özel kesim gibi gözüküyor Kaslı bir bacakda.
Gece turlarına çıkın, tabi bunu yaparken yanınıza bir arkadaş bulmanız size daha çok motivasyon sağlıyacaktır bu süreç içinde. Eğer kafanıza koyduysanız içiniz rahat olsun.