Sanalgezgin57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Select2 eklentisini nasıl çağrıyorsanız. Aynı şekilde satır eklerkende çağırmanız gerekiyor.

Örnek: $(".select2").select2() yada $(".listeleme").select2()

Aşağıdaki kodu deneyin.

<script type="text/javascript">
$(window).load(function(){
$(function() {
var scntDiv = $('#malzeme');
var i = $('#malzeme').size() + 1;
$(document).on('click','#addItem', function() {
$('<span><div class="form-group"><label class="col-md-2 control-label">Malzeme</label><div class="col-md-5"><select class="form-control populate select2"><option value="AK">Çay</option><option value="HI">Şeker</option></select></div><div class="col-sm-2"><input type="text" class="form-control" placeholder="Kg / Adet"></div><div class="col-sm-1"><a href="#" type="button" id="delItem"  class="mb-xs mt-xs mr-xs btn btn-sm btn-primary"><i class="fa fa-minus-circle"></i>  SİL</a></div></div></span>').appendTo(scntDiv);

$(".select2").select2();

i++;
return false;
});
$(document).on('click','#delItem', function() {
if( i > 2 ) {
$(this).parents('span').remove();
i--;
}
return false;
});
});
});
</script>
Hocam söylediğiniz şekilde yaptım. Bu sefer 2. yide aramalı bir şekilde ekledi fakat tekrar ekleye basınca 3. yü ve sonrasında gelenleri yine eklentisiz select olarak getirdi. Ve 2. gelen aramalı select silinmiyor. Resim aşağıda ki gibi .

Console'a baktığım zaman Ekleye basınca "Uncaught query function not defined for Select2 s2id_autogen5" hatası veriyor. Javascriptten pek anlamıyorum o yüzden hatanın neyden kaynaklandığını anlayamıyorum

Sanalgezgin57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Select2 eklentisini nasıl çağrıyorsanız. Aynı şekilde satır eklerkende çağırmanız gerekiyor.

Örnek: $(".select2").select2() yada $(".listeleme").select2()

Aşağıdaki kodu deneyin.

<script type="text/javascript">
$(window).load(function(){
$(function() {
var scntDiv = $('#malzeme');
var i = $('#malzeme').size() + 1;
$(document).on('click','#addItem', function() {
$('<span><div class="form-group"><label class="col-md-2 control-label">Malzeme</label><div class="col-md-5"><select class="form-control populate select2"><option value="AK">Çay</option><option value="HI">Şeker</option></select></div><div class="col-sm-2"><input type="text" class="form-control" placeholder="Kg / Adet"></div><div class="col-sm-1"><a href="#" type="button" id="delItem"  class="mb-xs mt-xs mr-xs btn btn-sm btn-primary"><i class="fa fa-minus-circle"></i>  SİL</a></div></div></span>').appendTo(scntDiv);

$(".select2").select2();

i++;
return false;
});
$(document).on('click','#delItem', function() {
if( i > 2 ) {
$(this).parents('span').remove();
i--;
}
return false;
});
});