arkadaşlar bu pluginlere gerek yok zaten saatte 1 resim yayınlanabiliyor çok pompalarsan seni yolcu ediyor. tecrübeyle sabit. yani akşamdan akşama 24 konuyu ki konu başı bir post varsa zamanlarsınız otomatik saatte bir atar. yok bir konuda çok resim varsa eğer onu da biraz daha uzun sürelerde zamanlarsınız. gelelim içeirk çekme işine bu işi botla yaparsan zaten günde 20 resim gönderiyorken bunu botun keyfine bırakırsan bişey kazanmazsın ilgi çeken resimlere denk gelmeyebiir. onu da manuel yapmak zor değil.
yani konuuy okuyanın ağzı sulanıyor ama işin içine girince ilk konuda yaznaların yarısı yalan yarısı doğru. 167 lira kar etmiş olabilir ama her giren edemiyor benden söylemesi fazla heyecanlanmayın.
emek yoksa yemek de yok bunu unutmayın
Hocam inan cevap vermek isterdim ama ciddiye alınacak bir şey bulamadım.
1500 küsür pinim var evet bunu el ile yayınlayabilirsiniz ama bunun bir sonu yok site büyüdükçe pin sayısı büyücek 1.9K Sales satışı olan bi eklenti 1.9K insan dan daha zekisin burda anladık.
Ben herkesin kazanacağını idda etmiyorum en basından beri iki sitem vardı 1. tanesi hızlı pinlemeden ban yedi fakat ufak da olsa bir geliri var şimdi sizden ricam

cidden konuya yazmayın. 40 Yaşında insansınız beni tanımıyorsunuz işimiz gücümüz olmamış yazılanlar yalan diyorsunuz yarısı falan hocam bırakın cidden bu muhabbetleri biraz haddinizi bilin işinize bakın.
[/COLOR]

Hocam kafayı yemek üzereyim nerede hata yapıyorum ücretli veya ücretsiz destek verebilir misiniz? El ile girdiğimde yayınlıyor otomatik çektiğinde yayınlamıyor.
Hocam İzmit'deyim yazarsan skype den müsait olunca yardımcı olurum.